A különös odafigyelés a praktikus kialakításra, a bájos minták és érdekes textúrák miatt sokan szerelmesednek bele a Gabol bőröndökbe. Nézzük meg, milyen korosztálynak, milyen típusú Gabol bőrönd illik!

Gabol bőrönd gyermekeknek

Ez a kabinbőrönd szinte minden kislány kedvence, mely nem csoda, hiszen nemcsak kívülről mutatós, de belül is rendkívül praktikus az elrendezése. A nagy rekeszbe a gumis keresztpánt segítségével jókora adag ruha fér el, a cipzáras rekeszbe pedig belepakolhatjuk a kisebb holmikat is. A hálós és bélésbe varrt cipzáras tartók pedig tökéletes férőhelyet biztosítanak az apróbb pipere holmiknak. Súlya 2,8 kg, űrtartalma 33 liter, mérete pedig 40 x 55 x 20 cm.

Gabol bőrönd fiataloknak

Ezt a keményfedeles, rugalmas polikarbonátból készült, alumíniumszálakkal megerősített Gabol bőröndöt az érdekes méhkasra emlékeztető fényes és figyelemfelkeltő mintázata, illetve divatos márkafeliratos bélése miatt a fiatalabb korosztály választja főként. A négy kereke teljesen körbeforog, a kétágú teleszkópja könnyedén kezelhető, belső rakodótere pedig követi az utazók igényeit. Súlya 2,5 kg, űrtartalma 32 liter, mérete pedig 37 x 55 x 20 cm, így egyes repülőjáratok felengedhetik az utastérbe.

Gabol bőrönd felnőtteknek

Ezt a bővíthető bordó Gabol bőröndöt rengeteg vásárlónk rendelte már meg, hiszen nemcsak a repülős utakon, hanem a buszos, vonatos vagy autós kirándulások során is igen hasznos kiegészítője szinte minden kiruccanásnak. Ez a poliészterből készült, TSA rendszerű zárral felszerelt négykerekű, dupla teleszkópos bőrönd szinte mindent tud, amire egy utazónak szüksége lehet. Kényelmes férőhelyet biztosít akár egy hetes utazásra is, komfortos fogóival könnyű tolni-húzni-sétáltatni vagy lépcsőn cipelni az oldalán. Súlya 3,2 kg, űrtartalma 60 liter, mérete pedig 41 x 69 x 26 cm.

A spanyol Gabol bőrönd több, mint egy hagyományos utazási kiegészítő, hiszen a divatos kialakítás, illetve az érdekes formavilág miatt akár úgy is tekinthetünk rá, mint az outfitünk részére.